• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Oulare: "Ja, ik ben te vroeg vertrokken bij Club Brugge"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Donderdag rondde Obbi Oulare zijn huurovereenkomst met Antwerp af, vrijdag mocht hij meteen starten tegen Anderlecht en gisteren was de 21-jarige spits te gast bij Extra Time. "Mijn eerste gesprek met Francky Dury was een leugen", vertelde Oulare.

  De vraagjes voor Obbi Oulare

  Is er bij Antwerp meer sfeer dan bij Watford? (na lang denken:) "Ja." Haalt Antwerp Play-off I? (na lang denken:) "Ik weet het niet. Moeilijk, moeilijk." Ben je te vroeg vertrokken bij Club Brugge? "Ja." Ben jij 8 miljoen euro waard? "Twee jaar geleden wel." En wat doe je als de bondscoach van Guinee belt? "Dan zeg ik neen." Extra Time schotelde Oulare enkele netelige vragen voor.

  Video player inladen ...

  Meteen in de basis

  Obbi Oulare kreeg vrijdagavond meteen een basisplaats tegen Anderlecht. "Ik was er mentaal op voorbereid. Op 14 mei speelde ik mijn laatste match: met Willem II tegen Ajax. Ik heb met Watford de voorbereiding gedaan, maar ik speelde niet."

  Video player inladen ...

  Scoren tegen je ex-club: vieren of niet?

  Obbi Oulare mocht in onze talkshow ook zijn moment van de week kiezen. De jonge spits koos voor Racing Genk-middenvelder Siebe Schrijvers, die zijn doelpunt tegen zijn ex-club Waasland-Beveren zeer ingetogen "vierde".

  "Dat respect voor je ex-ploeg vind ik knap. Als ik tegen Club scoor, dan juich ik niet", zegt Oulare. Jan Mulder: "Ik zou me niet kunnen inhouden. Obbi is beleefd opgevoed, verkeerd dus."

  Video player inladen ...

  De strijd met de kilo's

  Antwerp-coach Laszlo Bölöni had na de match tegen Anderlecht een opvallende uitspraak over Obbi Oulare in petto op zijn persbabbel.

  "We hebben hem nog niet eens kunnen wegen. En ik heb het al gezien: de weegschaal zal wel spreken", zei de Roemeen. Hoe reageert Oulare op het prikje van zijn coach?

  Video player inladen ...

  Het vertrek bij Club Brugge

  Is Obbi Oulare te vroeg vertrokken bij Club Brugge? "Club trok 2  nieuwe spitsen aan en ik wou spelen. Ik dacht dat ik wel zou spelen als Watford 8 miljoen euro betaalde. Maar dat is anders uitgedraaid."

  Video player inladen ...

  Het gesprek met Dury

  Ook een uitleenbeurt bij Zulte Waregem (de eerste helft van vorig seizoen) zette geen zoden aan de dijk.

  "Ik had met trainer Francky Dury gesproken. Ik heb veel respect voor hem. Maar ons eerste gesprek was een leugen. Ik zou spelen, met Leye op de 10. Achteraf ben ik te weten gekomen dat hij hetzelfde tegen Vetokele had gezegd. Dat vond ik niet correct."

  Video player inladen ...

  "Ik zal van Gent naar Antwerpen verhuizen"

  Wat zijn de doelen van Oulare dit seizoen? "Met Antwerp zo snel mogelijk veilig zitten en zoveel mogelijk doelpunten scoren." Filip Joos geeft hem alvast een tip om aan 10 goals te komen.

  Video player inladen ...

  Extra Time in zijn geheel

  U kunt de volledige uitzending van Extra Time hieronder bekijken en op de website van onze collega's van VRT nu.

  Video player inladen ...