• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Galatasaray kan nog eerder mij krijgen dan Fellaini"

  De dagen van Fellaini bij Manchester United zijn nog lang niet geteld.

  Marouane Fellaini heeft met een doelpuntje in de oefenmatch tegen Valerengen nog maar eens zijn waarde voor Manchester United bewezen. José Mourinho drukte na de match dan ook alle transferspeculaties de kop in.

  Nauwelijks een paar dagen na hun terugkeer uit de Verenigde Staten kon Manchester United al opnieuw het vliegtuig op, naar Noorwegen. Valerengen was de tegenstander, de Belgen van United waren de uitblinkers.

  Marouane Fellaini opende iets voor de rust de score met een afgeweken kopbal, meteen na de rust maakte Romelu Lukaku er op aangeven van Andreas Pereira 0-2 van. Jeugdspeler McTominay legde de eindstand vast.

  Na de match voerde José Mourinho ook nog een showtje op. Op de vraag of Fellaini zijn laatste match voor United gespeeld had, antwoordde hij: "Galatasaray heeft nog meer kans om mij los te weken. Fellaini is te belangrijk voor mij. Uitgesloten dat hij vertrekt."

  Mourinho gaf ook nog een prikje naar Chelsea-coach Antonio Conte, die eerder op de dag liet optekenen dat zijn club "een Mourinho-seizoen moet vermijden". "Ik wil mijn haar niet verliezen terwijl ik over Conte praat", zei de Portugees. Conte verloor al op jonge leeftijd zijn haar, maar heeft na een haartransplantatie weer een weelderige bos.

  VIDEO: Hoogtepunten uit Valerengen-Man.Utd, met de 2 Belgische goals