Ga naar de inhoud

meest recent

      Frutos en De Bilde scoren als in hun beste dagen op Anderlecht-fandag

       zo 30 juli 2017 15:15
      U herkent onder meer Frutos en Stioca met een paar jaartjes meer op de teller.
      Anderlecht zette vandaag zijn deuren open voor zijn supporters. Als onderdeel van de fandag speelden enkele oud-spelers van paars-wit een exhibitiewedstrijd tegen oud-spelers van stadsgenoot RWDM. Nicolas Frutos en Gilles De Bilde zorgden voor de 4-0-eindstand.

      De aanwezige supporters zagen in de ploeg van Anderlecht behalve Frutos en De Bilde ook de bekende gezichten van onder meer Alin Stoica, Davy Schollen, Oleg Iatchtouck en Mark de Man. Daniel Renders, ex-trainer van zowel RWDM als Anderlecht, werd voor de gelegenheid gekozen als coach.

      Voor RWDM trokken onder meer Michel De Wolf, huidig Club-assistent Rudi Cossey en Lierse-trainer Fred Vanderbiest nog eens een voetbalshirt aan. Ex-Rode Duivel Jacques Teugels, ook ex-speler van zowel Anderlecht als RWDM, zette de tactische lijnen uit.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Frutos scoort hattrick

      De oud-spelers van Anderlecht wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 4-0. De Bilde lokte in de eerst helft een strafschop uit, maar liet de eer om die om te zetten aan Frutos. 

      De Argentijnse publiekslieveling van 36 jaar verdubbelde even later de score. De Bilde kon na een leuke kapbeweging de 3-0-ruststand vastleggen. In de tweede helft zorgde Frutos met zijn derde treffer voor de 4-0-eindstand.