• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Inter vloert Chelsea ondanks eigenaardige owngoal Kondogbia

  Batshuayi werd in de toegevoegde tijd vervangen bij Chelsea.

  Chelsea heeft ook zijn tweede wedstrijd in de International Champions Cup verloren. De Engelse kampioen ging met 1-2 de boot in tegen Inter, dat het toernooi in Singapore wint. Vooral de owngoal van Inter-middenvelder Geoffrey Kondogbia was opmerkelijk.

  Batshuayi en Musonda spelen zich in de kijker

  Conte gooide met Courtois en Batshuayi twee Rode Duivels voor de leeuwen. Musonda zat op de bank en viel in de tweede helft in.

  Jovetic zette Inter vlak voor de rust op voorsprong door een penalty in de rebound tegen het net te werken. Na de onderbreking verdubbelde Perisic, grof wild op de transfermarkt, de score met een lage schuiver. 

  Inter leek op een gemakkelijke zege af te stevenen, maar dat was zonder verdedigende middenvelder Kondogbia gerekend. Onder druk van de gretig invallende Musonda kegelde hij het leer vanop ruime afstand in het eigen doel. Doelman Padelli stond erbij en keek ernaar.

  Chelsea zette in de slotfase nog alles op alles om een gelijkmaker te forceren. Batshuayi vond, net als tegen Bayern München, opnieuw de weg naar doel, maar zijn treffer werd afgekeurd door buitenspel, waardoor het 1-2 bleef.

  De bizarre owngoal van Kondogbia: