• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Zo vader, zo zoon, Rivaldinho scoort weergaloze goal in Europa League

  Rivaldinho schitterde eerder al aan de zijde van zijn vader in een galawedstrijd.

  Rivaldinho, de zoon van voormalig Barcelona-vedette Rivaldo, heeft duidelijk de genen van zijn vader geërfd. De 22-jarige spits scoorde in de derde kwalificatieronde van de Europa League een weergaloze gelijkmaker tegen Athletic Bilbao.

  Met nog een dik halfuur wedstrijd voor de boeg stond Dinamo Boekarest 0-1 in het krijt tegen Athletic Bilbao. De thuisploeg probeerde naarstig een vroege goal van Aymeric Laporte uit te wissen en kreeg in de 55e minuut loon naar werken.

  Rivaldinho, zoon van voormalig Brazilië- en Barcelona-vedette Rivaldo, schudde na goed tien minuten in de tweede helft een hemelse knal uit de kuiten. Het leer verdween wonderwel in de winkelhaak en zo mocht Boekarest toch nog vieren. 

  Verder dan een gelijkspel kwam de ploeg uit de Roemeense hoofdstad evenwel niet. Volgende week moet Rivaldinho dus nog eens aan de bak in Bilbao om samen met zijn club uitzicht te behouden op de groepsfase van de Europa League.