• home
 • video
 • pas verschenen

  Is gevecht met Barcelona-ploegmaat op training de druppel voor Neymar?

  Verlaat Neymar de driehoek met Messi en Suarez?

  Op de training van Barcelona in Miami konden enkele toeschouwers een opstootje filmen. Neymar, die gelinkt wordt aan een transfer naar PSG, kreeg het aan de stok met nieuwkomer Semedo. De Braziliaan liep woedend naar de kleedkamer. De aanvaller bedankte bovendien voor een sponsorevenement van Barcelona.

  Op de ruwe beelden is te zien hoe Neymar en de onlangs van Benfica overgekomen Semedo flink met elkaar in de clinch gaan. Het duo wordt uit elkaar gehaald door ploegmaats, waarna Neymar zijn hesje weggooit en al mokkend naar de kleedkamers trekt.

  Niet alleen het incident op training vanmorgen doet de wenkbrauwen van de Barcelona-supporters fronsen. De Braziliaanse ster zou komende maandag aanwezig zijn op een promotie-evenement van de club in Shanghai, maar bedankte daarvoor. De organisatie van het evenement verklaarde de afwezigheid van de aanvaller door transferbeslommeringen.

  Neymar wordt al dagen gelinkt aan een monstertransfer naar PSG en nu draait de geruchtenmolen natuurlijk overuren.

  Het incident op de training van Barcelona: