• home
 • video
 • pas verschenen

  Kampioenenmakers Curry en Durant sluiten lucratieve deal bij Golden State Warriors

  Durant en Curry zullen ook volgend seizoen een koningskoppel vormen.

  De Golden State Warriors zitten gebeiteld voor volgend seizoen. Na de contractverlenging van Stephen Curry tekende nu ook Kevin Durant bij. Die laatste scheurt zijn broek alvast niet aan de deal: Durant zou de komende 2 jaar 53 miljoen dollar verdienen.

  Lucratieve deals voor de 2 kampioenenmakers

  De Golden State Warriors willen dit seizoen hun kampioenstitel graag verlengen. Eerder tekende grote ster Stephen Curry al een contractverlenging en die werd vandaag officieel gemaakt. Daarnaast zal ook Kevin Durant het komende seizoen in Californië te bewonderen zijn.

  Rond de inhoud van de contracten trad de club niet in detail, maar Amerikaanse media lichten evenwel een tipje van de sluier. Zijn nieuwe vijfjarige verbintenis zou Curry 201 miljoen dollar opbrengen, terwijl Durant de volgende 2 seizoenen 53 miljoen dollar op zijn bankrekening mag verwachten.

  Naast deze 2 grote kleppers zullen ook Andre Iguodala, Shan Livingston, Zaza Pachulia en David West het shirt van de Golden State Warriors dragen tijdens het nieuwe NBA-seizoen.