• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo doorbreekt stilzwijgen: "Wil prijzen winnen met Real"

  Ronaldo wil nog prijzen winnen met Real Madrid.

  Cristiano Ronaldo blijft een voetballer van Real Madrid. Daarmee maakt hij een einde aan een zomer vol speculaties over zijn toekomst. "Het was fantastisch om vorig jaar prijzen te winnen met mijn club. Dat wil ik blijven doen", vertelde hij aan de Spaanse krant Marca.

  Het Spaanse gerecht startte vorige maand een rechtszaak op tegen Cristiano Ronaldo. Hij wordt ervan verdacht 14,7 miljoen euro gefraudeerd te hebben. Volgens de Portugese krant A Bola wilde de stervoetballer daardoor weg uit Spanje.

  Ronaldo hield tijdens de Confederations Cup en zijn vakantie de lippen stijf op elkaar, maar in de Spaanse krant Marca heeft hij nu toch heel kort gereageerd.

  "Het was geweldig om afgelopen seizoen prijzen, zowel met mijn club als individueel. Het zou mooi zijn om dat te kunnen herhalen." Daarmee lijkt hij dus aan te geven dat hij bij Real Madrid zal blijven.

  "Om prijzen te winnen moet je jaar na jaar hard werken. Dat zal ik blijven doen. Voetbal is mijn passie."