• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku: "Ik ben 24, ik ben nog niet op mijn top"

  Lukaku en Pogba hebben het naar hun zin bij United.

  Lukaku heeft de harten van de United-fans al veroverd met twee goals in de voorbereiding. Maar de Rode Duivel waarschuwt dat hij zeker nog niet op zijn top is. "Ik ben nog maar 24. Er is nog ruimte voor verbetering, maar dat is goed."

  Bij zijn voorstelling verklapte Lukaku al dat zijn vriend Paul Pogba een grote rol had gespeeld in zijn keuze voor United. Nu blijkt de Fransman al een tijdje met een plan bezig geweest te zijn om de spits te overtuigen.

  "Als we naar een restaurant in het centrum van Manchester gingen, reed Pogba altijd met opzet voorbij het stadion van United. We waren ook samen in LA dus het is logisch dat we veel over mijn transfer gepraat hebben."

  Lukaku is goed begonnen aan zijn avontuur bij United met twee goals, maar hij blijft zelf bescheiden. "Ik ben nog maar 24 jaar dus ik kan niet beweren dat ik al een complete spits ben. Er is nog werk aan de winkel, maar dat is juist goed want ik kan dus nog beter worden dan ik nu al ben."

  "Of ik al op hetzelfde niveau sta als Lewandowski en Ronaldo? Zeker niet. Maar dat is wel het niveau dat ik wil bereiken. Ik zal nooit zeggen dat het goed genoeg is. Ik wil blijven verbeteren. Elke zomer werk ik aan mijn zwakke punten. Ik wil de beste spits worden die ik kan zijn."