• home
 • video
 • pas verschenen

  Kunt u nog volgen? Cassano stopt nu echt (en hij meent het)

  Cassano houdt het definitief voor bekeken.

  De voetbalcarrière van Antonio Cassano zit er definitief op. De Italiaan tekende onlangs een contract bij Hellas Verona, kondigde plotsklaps zijn afscheid aan, kwam op die beslissing terug en is nu nog eens van gedacht veranderd.

  Hellas Verona strikte twee weken geleden Antonio Cassano (35), een enfant terrible van het Italiaanse voetbal. Maar Verona wist niet meteen waar het aan begonnen was, want vorige week kondigde Cassano plotseling aan dat hij dan toch niet het shirt van Verona zou aantrekken.

  De soap werd nog surrealistischer, want enkele uren later keerde Cassano weer op zijn stappen terug. De Italiaanse spits bood zijn excuses aan en zou het gevecht toch aangaan.

  Vandaag heeft Cassano een definitieve beslissing genomen, of zo lijkt het toch. "Antonio Cassano zal nooit meer voetballen", zegt de flamboyante Italiaan. "Op mijn leeftijd wordt je leven bepaald door je motivatie en ik wil nu vooral bij mijn vrouw en kinderen zijn."