• home
 • video
 • pas verschenen

  NBA-speler Green en Conor McGregor voeren oorlog op Instagram

  NBA-speler Draymond Green en MMA-vechter Conor McGregor hebben op Instagram een rondje bekvechten gehouden. De aanleiding was een foto van McGregor in een Warriors-shirt.

  Green: "Doe mijn shirt uit"

  De poppen gingen aan het dansen nadat Draymond Green op Instagram een foto gepost had van Conor McGregor in een shirt van de Golden State Warriors met Greens nummer 23. "Wij zijn voor Floyd. Doe dat uit", sommeerde Green de Ier.

  Het antwoord van McGregor liet niet lang op zich wachten. Want wat bleek: hij droeg geen shirt van Green, wel van CJ Watson. Die speelde enkele jaren geleden met het nummer 23 bij de Warriors. "Dat is een shirt van CJ Watson, maat. Ik heb geen idee wie jij bent. Ga nog maar wat naar school", luidde de repliek van McGregor.

  "Je bent een internetgrap"

  De temperamentvolle Draymond Green was er nog niet klaar mee. "Hahaha, dat nummer zal niet meer gedragen worden zodra ik stop, clown. Gouden medaille, NBA-kampioen, All Star, Beste Verdediger, ... Stop ermee, jongen", antwoordde Green, die McGregor ook fijntjes herinnerde aan zijn nederlaag tegen Nate Diaz.

  "Nate gaf je een pak rammel in de ring en Mayweather gaat je vernietigen. Doe dat Warriors-shirt uit, kerel. Je bent een ongelooflijke internetgrap. We houden niet van je."

  Waarom CJ Watson?

  Dat Conor McGregor een shirt draagt van CJ Watson is uiteraard niet zonder toeval. Floyd Mayweather, volgende maand de tegenstander van McGregor in wat nu al omschreven wordt als de kamp van de eeuw, kwam er enkele jaren geleden achter dat Watson amoureuze sms'jes uitgewisseld had met zijn toenmalige vrouw.

  Mayweather ging door het lint, dreigde ermee zijn partner en Watson te laten verdwijnen en werd opgepakt wegens huiselijk geweld.

  Het is ook niet de eerste keer dat McGregor de spot drijft met het voorval tussen Mayweather en Watson. Begin dit jaar postte hij op Twitter al een cartoon waarin hij Mayweather geklopt heeft met het bijschrift: "Noem me CJ Watson!" 

  Mayweather vs. McGregor in augustus

  Floyd Mayweather en Conor McGregor nemen het in augustus tegen elkaar op in de ring. Mayweather is ondertussen 40 jaar en komt speciaal voor de kamp even terug uit pensioen. Hij zette in september 2015 eigenlijk een punt achter zijn carrière. Hij verloor gedurende zijn carrière geen enkele van zijn 49 officiële wedstrijden.

  Ook de erelijst van zijn tegenstander oogt indrukwekkend. De 28-jarige McGregor is de eerste ooit die er in geslaagd is om in twee verschillende gewichtsklassen kampioen te worden van de populaire UFC, de grootste organisatie in de Mixed Martial Arts.

  Het gevecht tussen de twee vindt plaats op 26 augustus in Las Vegas.