• home
 • video
 • pas verschenen

  Runje is nieuwe keeperstrainer bij Antwerp

  Luciano D'Onofrio heeft opnieuw een oude bekende uit zijn Standard-periode naar Antwerp gehaald. Vedran Runje vervangt Jerry Vanacker als keeperstrainer. Runje had vrijdag zijn eerste werkdag op de Bosuil.

  Runje vervangt bij Antwerp Jerry Vanacker als keeperstrainer. Vanacker wordt full-time video-analist. Tot nu combineerde Vanacker de rol van keeperstrainer met die van video-analist.

  Runje tekende een contract bij Antwerp voor twee jaar. Hij is na trainer Laszlo Bölöni en doelman Sinan Bolat opnieuw een oude bekende van sportief manager D'Onofrio uit zijn Standard-periode. Runje speelde twee periodes in Luik: van 1998 tot  met 2001 en van 2004 tot en met 2006.

  Runje speelde ook voor Marseille, Besiktas en Lens. Hij werd 43 keer geselecteerd voor de nationale ploeg van Kroatië.