• home
 • video
 • pas verschenen

  Carrasco opent tegen promovendus, eerste Clasico net voor winterstop

  Carrasco opent de competitie tegen promovendus Girona.

  Landskampioen Real Madrid trapt in het derde weekend van augustus de Spaanse competitie op gang tegen Deportivo La Coruna. Atletico Madrid, met Yannick Carrasco, treft Girona en Barcelona speelt thuis tegen Real Betis. De eerste Clasico wordt net voor de winterstop gespeeld.

  Op 19 augustus barst het voetbalseizoen weer los in Spanje. Real Madrid moet op bezoek bij Deportivo, Dat is de club van Zakaria Bakkali. Barcelona, vooralsnog de ploeg van Thomas Vermaelen, speelt thuis tegen Betis.

  Er spelen nog enkele Belgen in La Liga. Carrasco begint met Atletico tegen promovendus Girona. Adnan Januzaj trekt met Real Sociedad op speeldag een naar Celta.

  De stadsderby tussen Real en Atletico staat geprogrammeerd in het weekend van 19 november. De eerste clash tussen Real en Barcelona komt er pas op de laatste speeldag van het jaar (20 december). De landskampioen speelt dan thuis, de terugwedstrijd is op 6 mei 2018.

  De volledige kalender kan je hier bekijken.

  Speeldag 1 in Spanje: