• home
 • video
 • pas verschenen

  Pechvogel Kittel: "Was al om 4.30u wakker"

  Ook vannacht heeft Marcel Kittel afgezien.

  Marcel Kittel heeft niet goed geslapen na zijn opgave in de Ronde van Frankrijk. "Ik was al om 4.30u wakker", tweette de Duitse sprinter vanochtend in alle vroegte. "Als je lijf half aan mekaar hangt, slaap je ook maar half. Om 6u zat ik al aan de ontbijttafel."

  Tranen in de auto

  Marcel Kittel moest gisteren opgeven in de Tour. Hij kwam ten val in het begin van een zware Alpenrit. De sprinter van Quick-Step liep averij op aan zijn schouder, zijn elleboog en zijn rechterknie. Hij liet zijn tranen de vrije loop in de volgauto.

  Steun van landgenoten

  Marcel Sieberg en André Greipel steken Marcel Kittel een hart onder de riem. "We wensen je een spoedig herstel", tweeten de Duitsers van Lotto-Soudal.