• home
 • video
 • pas verschenen

  Juventus blaast de transfer van Patrik Schick af

  Werd tijdens de medische controle een hartprobleem vastgesteld?

  De overgang van Patrik Schick van Sampdoria naar Juventus gaat niet door. Eind juni leek alles in kannen en kruiken voor de talentvolle Tsjech, maar Juventus "heeft beslist om de transfer niet te finaliseren". Mogelijk is een hartprobleem de oorzaak.

  Juventus had voor de Tsjech, die afgelopen seizoen bij Sampdoria 11 competitiegoals in 32 wedstrijden maakte, 32 miljoen euro veil. Maar de club ziet bijna een maand na de aankondiging af van zijn aankoop.

  Over de reden om de deal af te blazen wordt niet gecommuniceerd, maar volgens Italiaanse media zou Schick niet geslaagd zijn voor zijn medische tests door een hartprobleem. Het is niet duidelijk hoe ernstig het probleem is.