ma 17 juli 2017 07:35
Maxime Lestienne begint aan zijn tweede seizoen in Rusland.
In Rusland is de voetbalcompetitie opnieuw begonnen. Invaller Maxime Lestienne redde gisteren de eer voor Roebin Kazan tegen Krasnodar.

Gekruist schot

Roebin Kazan is de nieuwe jaargang van de Premjer-Liga met een nederlaag tegen Krasnodar begonnen. De tweevoudige landskampioen verloor met 1-2.

De bezoekers stonden bij rust al 0-2 voor in de Kazan Arena. De Colombiaan Ricardo Alexis Laborde nam beide doelpunten voor zijn rekening.

In de tweede helft mocht invaller Maxime Lestienne zijn opwachting maken bij de thuisploeg. Die wissel rendeerde, want in de 72e minuut zorgde de winger zelf voor de aansluitingstreffer. Met een gekruist schot zette de ex-speler van Moeskroen en Club Brugge de 1-2 op het bord.