• home
 • video
 • pas verschenen

  Spilak rijdt nog tot 2019 voor Katjoesja

  Spilak won vorige maand de ronde van Zwiterland.

  De Sloveen Simon Spilak heeft zijn contract bij Katjoesja-Alpecin met twee seizoenen verlengd. "Spilak is één van de beste renners in de rondes van één week", klinkt het bij zijn ploeg.

  De 31-jarige Spilak rijdt sinds 2012 voor Katjoesja. Eerder kwam de winnaar van de voorbije Ronde van Zwitserland uit voor Lampre. "Spilak is één van de beste renners in de rondes van één week. Daarop zal hij zich blijven focussen om het team meer overwinningen te bezorgen", reageerde José Azevedo, de algemeen manager van de Russische ploeg.

  Spilak schreef al twee keer de Ronde van Zwitserland op zijn naam en ook de Ronde van Romandië staat op zijn palmares, samen met een etappezege in het Critérium du Dauphiné en overwinningen in de GP Miguel Indurain en Rund um den Finanzplatz.

  Spilak tekende een nieuw contract tot 2019.