meest recent

zo 16 juli 2017 08:36
      Romelu Lukaku is zijn carrière bij Manchester United begonnen met een wedstrijd tegen LA Galaxy. De Engelse topclub won met 5-2 van de Amerikanen. Lukaku kreeg niets dan lof van zijn coach José Mourinho.

Fellaini scoort, Lukaku mist van dichtbij

José Mourinho gunde zijn spelers allemaal 45 minuten zo vroeg op het seizoen. Romelu Lukaku kwam na de rust het terrein op.

Manchester United stond al 3-0 voor na twee doelpunten van Rashford en een van Fellaini. Mchitarjan en Martial diepten de score uit in de tweede helft.

Lukaku werkte hard en bediende zijn ploegmaats. Zelf scoren lukte hij nog niet. Na twee minuten kreeg Lukaku zijn eerste kans voor Manchester United. Galaxy-doelman Rowe duwde zijn schot in hoekschop.

LA Galaxy - Manchester United 2-5

Doelpunten: 2' en 20' Rashford 0-1 en 0-2, 26' Fellaini 0-3, 67' Mchitarjan 0-4, 72' Martial 0-5, 79' Dos Santos 1-5, 88' Romney 2-5

Mourinho over Lukaku: "Erg tevreden"

José Mourinho was achteraf tevreden over zijn nieuwste aanwinst. "Hij heeft niet gescoord, maar hij speelde wel beter dan sommigen die wel gescoord hebben", sprak de United-coach over Romelu Lukaku.

"Lukaku is niet geobsedeerd door doelpunten. Hij maakt zich geen zorgen over zichzelf. Hij is een teamspeler. Hij werkte hard, hij hield de bal goed bij en hij was scherp op de counter. Ik ben erg tevreden."

Manchester United blijft nog even in de Verenigde Staten. De volgende dagen staan nog oefenwedstrijden tegen Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid en Barcelona op het programma.