Ga naar de inhoud

Regisseur NOS sleurt Matthews bijna in het zwembad

 zo 16 juli 2017 10:30
Het interview van Maarten Vangramberen met Michael Matthews voor Vive le Vélo gisteren was bijna in het water gevallen. Letterlijk en figuurlijk. Een medewerkster van de NOS sleurde de dagwinnaar bijna het zwembad in. Zelf kon Matthews er best mee lachen.

Het "zwembad-moment" gebeurde enkele minuten voor het begin van het interview van Matthews door Vangrambreren. Iedereen was er klaar voor, toen de Nederlandse regisseuse nog snel voorbij wou.

"Draaiden de camera's al?", vroeg Matthews geamuseerd. "Ja, drie camera's draaiden", was het antwoord van Vangramberen. Daardoor kunnen we de beelden uit drie hoeken aanbieden.

De ploeg van Matthews, Sunweb, postte op Twitter ook de overwinningsspeech van de Australiër. "Deze overwinning behalen nadat ik dezelfde rit twee jaar geleden reed met vier gebroken ribben, betekent voor mij veel meer dan enkel een ritzege in de Tour."

"Twee jaar geleden reed ik deze rit nog met vier gebroken ribben"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.