Ga naar de inhoud

meest recent

      Tielemans ziet concurrent Bakayoko naar Chelsea trekken

       za 15 juli 2017 17:50
      Bakayoko is sinds dit jaar ook Frans international.
      Chelsea heeft de transfer van Tiemoue Bakayoko afgerond. De Franse middenvelder tekende in Londen een contract voor vijf seizoenen. Bakayoko zou Chelsea volgens Britse media zo'n 46 miljoen euro kosten.

      De 22-jarige Bakayoko was een van de steunpilaren bij het verrassend sterke Monaco afgelopen seizoen. Net als heel wat van zijn ploegmaats bij Monaco werd hij al een tijdje in verband gebracht met een transfer. 

      Vooral de naam van Chelsea werd vaak genoemd, en de club van Rode Duivels Courtois, Hazard en Batshuayi heeft de transfer vandaag afgerond. Hoeveel Chelsea betaalt heeft het niet bekendgemaakt, maar volgens Britse media zou de transferprijs van Bakayoko 40 miljoen pond zijn, zo'n 46 miljoen euro. 

      "Hier tekenen is een natuurlijk iets om te doen voor mij, want het is een club waar ik erg van hield als kind", reageerde Bakayoko op het nieuws.

      Door deze transfer verliest Youri Tielemans een concurrent op het middenveld bij Monaco. Eerder vertrok ook al Bernardo Silva naar de Premier League, naar Manchester City.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.