• home
 • video
 • pas verschenen

  Rampzalig seizoensbegin voor KVO-aanwinst Rajsel, kruisbanden zijn gescheurd

  Rajsel in actie voor KVO. We zullen het even moeten missen.

  KV Oostende zal minsten zes maanden geen beroep kunnen doen op zijn aanwinst Nicolas Rajsel. De spits scheurde vrijdag in een oefenmatch zijn kruisbanden en staat voor een lang herstel.

  Rajsel speelde zich afgelopen seizoen in de kijker van verschillende eersteklassers bij Union Saint-Gillis in 1B. Het leverde hem een contract van drie jaar op bij KV Oostende, maar daar zullen ze nog een tijdje moeten wachten om hem te kunnen inzetten in officiële matchen.

  Gisteren blesseerde Rajsel zich in de oefenmatch tegen Roeselare. Uit onderzoek is gebleken dat de 24-jarige spits zijn voorste kruisbanden heeft gescheurd. Hij zal daardoor minstens zes maanden aan de kant staan.