• home
 • video
 • pas verschenen

  Bonucci neemt afscheid van fans met pagina in Gazzetta: "Una splendida historia"

  Leonardo Bonucci speelde 7 jaar bij Juventus, goed voor 6 landstitels.

  Leonardo Bonucci heeft een verrassende overstap gemaakt van Juventus naar rivaal Milan. De verdediger, die 7 jaar in Turijn speelde, schreef een boodschap voor zijn oude fans in de gereputeerde Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport. Getiteld: "Een fantastisch verhaal."

  Bonucci, algemeen beschouwd als een van de beste verdedigers ter wereld en de voorbije zes seizoenen kampioen met Juventus, heeft vriend en vijand verrast met zijn transfer naar Milan.

  Zeven jaar speelde de 30-jarige verdediger bij Juventus. "Bedankt voor alles", sloot hij zijn brief in de krant af.

  "Zeven seizoenen heb ik meegemaakt. Zeven seizoenen van overwinningen, gerealiseerde dromen, gewonnen maturiteit dankzij die uitzonderlijke band, die empathie met Juventus", opende Bonucci zijn brief.

  "Ik heb altijd alles gegeven, echt, tot het einde. Ik heb gekregen, gegeven en geleerd. En als ik vandaag terugkijk, zie ik een fantastisch verhaal. Waardig om in het volle respect te eindigen, zonder ook maar iets af te doen van wat ik heb beleefd met de club, de kapitein (Buffon, red), de kameraden en de tifosi."

  Pagina in Gazzetta: