• home
 • video
 • pas verschenen

  Verrassende transfer in Italië: Bonucci van Juventus naar AC Milan

  Bonucci verhuist van Juventus naar AC Milan.

  Leonardo Bonucci heeft de fans van Juventus op het hart getrapt. Na zeven jaar bij de Italiaanse kampioen kiest hij voor een verrassende transfer naar AC Milan. Hij tekent er voor vijf seizoenen. De Italiaanse verdediger zou niet meer door een deur kunnen met Juve-trainer Allegri.

  Bonucci kwam vanmorgen aan in Casa Milan, het hoofdkwartier van de club, om zijn transfer af te ronden. Hij moet nog medische testen afleggen en zijn handtekening zetten, maar de supporters gaven hem al een erg warm welkom.

  De supporters van Juventus zullen iets minder blij zijn. De verdediger was jarenlang een sterkhouder bij de Italiaanse landskampioen. Hij tekende er in 2010 een contract en won er zes landstitels.

  Maar de Italiaan zou het niet kunnen vinden met zijn trainer en daarom kiezen voor een vertrek naar AC Milan. Nog opvallend, Bonucci begon zijn profcarrière bij Inter Milaan. Nu sluit hij bij de stadsrivaal dus een overeenkomst voor vijf jaar.

  Veel aandacht voor Bonucci in Milan: