• home
 • video
 • pas verschenen

  Messi: "Kijk uit naar de samenwerking met Valverde"

  Messi (l.) is op dit moment in Japan voor een event van sponsor Rakuten.

  Lionel Messi heeft op een sponsorevent in Tokio een eerste keer gereageerd op de aanstelling van Ernesto Valverde als coach van Barcelona. De Argentijnse vedette kijkt uit naar de samenwerking. "Valverde is een uitstekende coach die zich al meermaals heeft bewijzen."

  "Valverde heeft zich al meermaals bewezen als coach"

  Barcelona hervatte deze week de trainingen onder Valverde, de opvolger van Luis Enrique bij de Catalanen. Dat gebeurde nog zonder Lionel Messi. Die trad in het huwelijksbootje met jeugdliefde Antonella Roccuzzo en genoot van wat extra vrije tijd. 

  Messi vervoegde vandaag ploegmakkers Piqué, Turan en Neymar in Tokio voor een event van sponsor Rakuten, de Japanse internetwinkel die vanaf dit seizoen als hoofdsponsor van Barcelona optreedt. Hij sprak er voor het eerst over Valverde, zijn nieuwe coach.

  "Ik kijk er enorm naar uit om opnieuw te beginnen en de nieuwe coach te ontmoeten. Valverde heeft bij zijn vorige clubs al meermaals bewezen dat hij een uitstekende coach is."

  "De doelen voor dit seizoen zijn duidelijk. We willen opnieuw tonen dat we de beste ploeg ter wereld zijn en alle prijzen winnen. Ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk top te zijn. Ik hoop weer te kunnen genieten van een nieuw seizoen bij Barcelona."