• home
 • video
 • pas verschenen

  Mertens meteen uitstekend bij schot: scoort 6 keer in eerste oefenmatch

  Het scorend vermogen van Mertens zat dus niet in zijn haar.

  Dries Mertens is aan zijn seizoen begonnen zoals hij het vorige beëindigd heeft. Met doelpunten dus. De Rode Duivel deed de netten 6 keer trillen in zijn eerste oefenmatch met Napoli tegen Bassa Anaunia. Het werd uiteindelijk 17(!)-0.

  Napoli heeft een beetje vertrouwen getankt in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Lokale club Bassa Anaunia was niet echt een waardemeter, maar 17 keer scoren is toch goed voor het groepsgevoel.

  Dries Mertens, vorig seizoen al de topschutter van de club, bewees dat hij ook met kort haar de weg naar doel nog kende. Onze landgenoot scoorde maar liefst zes keer.

  Alle 17 doelpunten op een rijtje