• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Van Damme scoort, maar ligt uit de Amerikaanse beker

  Van Damme (archief) ligt uit de Amerikaanse beker.

  La Galaxy is gesneuveld in de kwartfinales van de US Open Cup, de Amerikaanse bekercompetitie. Jelle Van Damme en co verloren met 3-2 van San Jose Earthquakes, ondanks een vroege openingsgoal van de Belgische aanvoerder.

  Van Damme opende de score met een rake kopbal na drie minuten. Maar daarna nam San Jose de match in handen. Dankzij twee goals van Wondolowski en een doelpunt van Hoesen kwam de thuisploeg op een 3-1-voorsprong. 

  Het werd nog even spannend toen Tarbell een owngoal maakte in de 84e minuut, maar verder kwam LA Galaxy niet meer. 

  Ook in de competitie loopt het niet erg vlot voor LA Galaxy. In de Western Conference staat de ploeg pas achtste. 

  De gelijkmaker van Wondolowski: