Ga naar de inhoud

meest recent

      Bayern München is de nieuwe thuisbasis van James Rodriguez

       di 11 juli 2017 13:40
      James Rodriguez trok in 2014 naar Real Madrid.
      Real Madrid heeft een deal gesloten met Bayern München over James Rodriguez. De Duitse landskampioen mag de middenvelder twee seizoenen lenen en bedong een aankoopoptie. De Colombiaan moet wel nog zijn medische testen afleggen. "Deze transfer stond hoog op het verlanglijstje van trainer Ancelotti."

      James Rodriguez werd bekend bij het grote publiek tijdens het WK 2014 in Brazilië. Hij scoorde zes keer voor Colombia en versierde zo een transfer naar Real Madrid. Hij kwam 111 keer in actie bij Real en scoorde 36 keer.

      Toch werd hij nooit de echte ster van Real. Na een goeie periode onder trainer Carlo Ancelotti, kreeg hij van Zinedine Zidane plots heel wat minder speelminuten.

      Bij Bayern kan hij dus wel opnieuw samenwerken met Ancelotti. "Deze transfer stond dan ook hoog op het verlanglijstje van de coach na hun succesvolle samenwerking bij Real", zei voorzitter Rummenigge. 

      "Het is een heel veelzijdige speler. Hij kan scoren, assists geven en is goed op stilstaande fases. Dit is ongetwijfeld een versterking voor onze ploeg."

      Als hij zijn medische testen met succes doorstaat, vertrekt de Colombiaan meteen mee op tournee door China en Singapore.

      Hummels heette Rodriguez al welkom:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.