• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronde-hoop Zakarin blijft twee jaar langer bij Katjoesja

  Zakarin hoopt een grote ronde op zijn naam te schrijven.

  Ilnur Zakarin blijft Katjoesja Alpecin trouw. De Rus, die in augustus mikt op de eindzege in de Vuelta, zette zijn krabbel onder een contractverlenging voor twee jaar.

  Ilnur Zakarin, de Russische tijdritkampioen, gooide hoge ogen met een vijfde plaats in de Giro. Katjoesja legt zijn hoop op een eindzege in een grote ronde nu wat langer in de handen van de 27-jarige kopman.

  "Hij heeft in de Giro getoond dat hij een van de beste klimmers is", zegt manager José Azevedo. "Als hij hard blijft werken, ben ik zeker dat hij op een dag hoog op het podium van een grote ronde zal eindigen. We gaan hem daar ook de beste steun voor geven."

  Zakarin hoopt in augustus ook in de Ronde van Spanje potten te kunnen breken. "Ik kijk ernaar uit om twee jaar langer bij deze ploeg te blijven. Ik blijf verbeteren en hoop mezelf en het team gelukkig te maken."

  Zakarin maakte het nieuws bekend met een videoboodschap: