• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku neemt op tonen van clublied afscheid van Everton

  Een iets jongere Lukaku bij Everton.

  Romelu Lukaku speelt komend seizoen in het rode shirt van Manchester United, maar hij verlaat Everton niet zonder een boodschap voor zijn ex-club. Met een slideshow op de tonen van zijn het clublied bedankte hij iedereen waar hij de voorbije vier jaar mee gewerkt heeft. "De supporters hebben me altijd gesteund. Het was een eer om voor jullie te spelen."

  De boodschap van Lukaku voor Everton:

  "Ik wil iedereen die iets met Everton te maken heeft, enorm hard bedanken. Ik bedank de fans voor hun steun tijdens de vier jaar die we samen hebben doorgebracht. Jullie hebben me doorheen veel matchen geholpen en het was een eer om voor jullie te mogen spelen."

  "De staff wil ik bedanken om me vanaf de eerste dag het gevoel te geven dat ik hier thuis was. Aan mijn ploegmaats wil ik zeggen dat het fantastisch was om met jullie te spelen."

  "De technische staff heeft van mij een betere speler gemaakt. Bedankt. Het was een plezier om met jullie te werken. Ik zal jullie advies meenemen in de rest van mijn carrière."

  De afscheidsvideo van Lukaku: