• home
 • video
 • pas verschenen

  Hasi krijgt zijn zin bij Olympiakos met Odjidja

  Vadis Odjidja in het shirt van zijn nieuwe club.

  Middenvelder Vadis Odjidja verlaat Legia Warschau en gaat zijn geluk beproeven bij Olympiakos, de club van coach Besnik Hasi. Die had Odjidja hoog op zijn verlanglijstje staan.

  Vadis Odjidja had een boerenjaar achter de rug met Legia Warschau. De 28-jarige Belg werd verkozen tot beste speler in de Poolse competitie en pakte met Legia ook de titel. Odjidja kon rekenen op de interesse van verschillende clubs, Olympiakos won het pleit.

  "Ik ben blij hier te zijn. Ik hoop mijn steentje bij te dragen aan het succes van de club. We willen ons plaatsen voor de groepsfase van de Champions League en de titel verlengen. Ik kijk ernaar uit om de geweldige supporters van Olympiakos te zien. Hopelijk kunnen we samen veel trofeeën vieren", zegt Odjidja.