• home
 • video
 • pas verschenen

  Manchester United: "Hebben akkoord met Everton over Lukaku"

  Romelu Lukaku in een Everton-shirt: weldra verleden tijd.

  0 / 0
  Manchester United wordt wellicht de nieuwe werkgever van Romelu Lukaku. De aanvaller moet enkel nog een persoonlijk akkoord vinden met United en de medische testen afleggen. Op clubniveau is er een akkoord.

  De transfer van Romelu Lukaku naar Manchester United komt niet uit de lucht gevallen. De Britse openbare omroep BBC meldde twee dagen geleden al dat Lukaku naar Old Trafford zou verhuizen voor zo'n 85 miljoen euro.

  Volgens Engelse media lag ook Chelsea nog op de loer voor de Rode Duivel, maar het is dus Man.United dat de strijd om de aanvaller gewonnen heeft. De club van coach José Mourinho heeft laten weten dat er een akkoord is met Everton over de transfer van de 24-jarige Lukaku.

  "We zijn het eens met Everton over de transfersom", luidt de korte mededeling van United, dat wel nog een persoonlijk akkoord moet vinden met Lukaku. De spits moet ook nog de medische testen afleggen.