• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku aan Pogba: "Polo, ik zie je morgen op de training"

  Lukaku en Pogba vieren de transfer met een handshake.

  Romelu Lukaku wordt (zo goed als zeker) ploegmaat van zijn maatje Paul Pogba bij Manchester United. De Fransman is blij met de komst van onze landgenoot. De twee zijn samen op vakantie in Los Angeles.

  High five en een dansje

  Paul Pogba en Romelu Lukaku zijn al langer dikke maatjes. Net als vorig jaar brengen ze momenteel samen hun vakantie door, in Los Angeles. Nu Manchester United een akkoord heeft met Everton over de transfer van Lukaku, kon de Belg het goede nieuws vertellen aan Pogba.

  Manchester United strijkt vanaf zondag neer in Los Angeles voor een oefenstage. "Hey Polo, ik zie je morgen op de training", vertelt Lukaku al grijnzend aan Pogba, die prompt een dansje inzet. Het filmpje is te zien op de Instagram-pagina van de Fransman.

  Pogba en Lukaku amuseren zich (te) goed

  Voor hun vakantie in LA hebben Romelu Lukaku en Paul Pogba een riante villa gehuurd in Beverly Hills. De Amerikaanse website TMZ weet dat de twee zich vorige week wel heel goed geamuseerd hebben, want de politie kwam liefst zes keer langs wegens nachtlawaai. Daarbij zou Lukaku even opgepakt zijn, maar de Rode Duivel werd niet gearresteerd en hoefde ook niet mee naar het politiekantoor. Wellicht is de Rode Duivel ervan afgekomen met een boete.