• home
 • video
 • pas verschenen

  Transfer van Castagne naar Atalanta is bijna rond

  Timothy Castagne is op weg naar Atalanta.

  Timothy Castagne verlaat RC Genk en verkast naar de Italiaanse eersteklasser Atalanta, dat 6 miljoen euro op tafel legt voor de rechtsachter. De transfer van Foket naar Atalanta is trouwens helemaal van de baan. Dat heeft Michel Louwagie bevestigd aan Sporza.

  Atalanta was op zoek naar een nieuwe rechtsachter na het vertrek van Andrea Conti naar Milan. De club uit Bergamo, vorig seizoen knap 4e in de Serie A, had aanvankelijk Thomas Foket op het oog, maar richtte zijn pijlen op Timothy Castagne nadat er problemen waren opgedoken tijdens de medische keuring van Foket.

  Castagne is intussen al medisch gekeurd bij Atalanta, niets staat zijn verhuis naar Italië nog in de weg. Genk ontvangt 6 miljoen euro voor de 21-jarige rechtsachter. Dat bedrag was als afkoopsom vastgelegd in het contract van Castagne bij Genk.

  De transfer van Foket naar Atalanta is ondertussen helemaal van de baan. Dat heeft Gent-manager Michel Louwagie bevestigd aan onze redactie.