• home
 • video
 • pas verschenen

  Chadli gaat niet mee op berucht trainingskamp van coach Tony Pulis

  Chadli niet mee op trainingskamp. Een straf of een gunst?

  Tijdens de voorbereiding legt West Bromwich-coach Tony Pulis er graag duchtig de pees op. Nacer Chadli heeft het daar niet zo op begrepen. Na een verhitte discussie met zijn trainer werd beslist om Chadli in Engeland een eigen schema te laten afhaspelen.

  De Welshe trainer Tony Pulis staat bekend om zijn ijzeren regime. Tijdens trainingsstages deinst hij er niet voor terug om zijn spelers om 5 uur te wekken en de Oostenrijkse heuvels op te sturen.

  Blijkbaar had Nacer Chadli weinig zin in zo'n afbeulende voorbereiding. Enkele uren vooraleer West Brom dinsdag de trip naar Oostenrijk maakte, hadden Chadli en zijn trainer daarover nog een verhitte discussie, schrijft The Telegraph.

  Uiteindelijk werd in samenspraak beslist om Chadli thuis te laten en een eigen fitnessschema te laten afwerken. Volgende week sluit de Rode Duivel normaal wel aan bij zijn ploegmaats tijdens de trip van West Brom naar Hong Kong.

  Zoek niet naar Chadli op deze trainingsfoto's:

  Nacer Chadli werd vorig jaar met de grote trom en een recordbedrag van circa 15 miljoen euro binnengehaald door West Bromwich Albion. In zijn eerste seizoen was Chadli goed voor vijf goals en vijf assists.