• home
 • video
 • pas verschenen

  Geraerts vindt nieuwe uitdaging aan de zijlijn bij KV Oostende

  Geraerts zal voortaan aan de kust rondhangen.

  Karel Geraerts wordt sportief coördinator bij KV Oostende. De ex-speler van onder andere Club Brugge hing in januari zelf zijn voetbalschoenen aan de haak en zal nu de spelers van KVO persoonlijk begeleiden. "Het kriebelde weer."

  Na het einde van zijn actieve voetbalcarrière begin dit jaar werd Karel Geeraerts onder andere genoemd als T2 van Wim De Decker bij Antwerp, maar die samenwerking kwam nooit van de grond. Uiteindelijk is het KV Oostende dat de ex-middenvelder aan de haak slaat.

  "Ik heb het voetbal even achter mij gelaten, maar het kriebelde weer en ik ben blij dat ik deze kans krijg bij KVO", zegt de nieuwe aanwinst op de clubwebsite.

  Aan de kust wordt Geeraerts als sportief coördinator de rechterhand van sportief directeur Luc Devroe. Hij zal instaan voor de persoonlijke begeleiding van de spelers.

  "We zochten voor deze job iemand die het voetbalmilieu door en door kent en die zelf ook op een hoog niveau gevoetbald heeft. Ik werkte bij Club Brugge al samen met Karel en hij is de geknipte man voor deze job", zegt Devroe.