• home
 • video
 • pas verschenen

  Defoe houdt het niet droog na vraag over 6-jarige fan met kanker

  Defoe kreeg het even moeilijk tijdens de persconferentie.

  Jermain Defoe kreeg een krop in zijn keel op de persconferentie over zijn terugkeer naar Bournemouth. Hij werd bijzonder emotioneel na een vraag over Bradley, een jonge fan van de spits die terminaal ziek is. "Hij zit voor eeuwig in mijn hart."

  Jermain Defoe heeft een speciale band met Bradley Lowery. De 6-jarige jongen is een grote fan van Sunderland, de ex-club van Defoe. Lowery lijdt aan een zeldzame vorm van kanker. Hij mocht vorig seizoen aan de hand van Defoe het veld oplopen en sindsdien zijn de twee echte maatjes geworden.

  "Onze band was de hoogtepunt van mijn seizoen", vertelde de spits. Defoe kreeg het moeilijk toen journalisten hem naar de terminaal zieke jongen vroegen. Hij had twee minuten nodig om zijn emoties onder controle te krijgen.

  "Het gaat niet goed met hem. Ik denk dat het nog maar een kwestie van dagen is. Ik spreek zijn familie elke dag. Een paar dagen geleden heb ik hem gezien en het is verschrikkelijk om hem zo te zien lijden. Hij heeft voor altijd een plaatsje in mijn hart."

  Defoe wordt emotioneel tijdens zijn persconferentie

  Vorig seizoen mocht Bradley Defoe ook vergezellen bij de nationale ploeg: