• home
 • video
 • pas verschenen

  Coopman speelt na contractverlenging bij Club nog seizoen bij Essevee

  Sander Coopman gaat opnieuw op uitleenbeurt naar Essevee.

  Sander Coopman wordt door Club Brugge tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem. Eerder deze maand verlengde de middenvelder nog tot 2020 bij Club. Ook vorig seizoen werd Coopman al uitgeleend aan Essevee.

  Sander Coopman zette half juni zijn handtekening onder een contractverlenging tot 2020 bij Club Brugge. Het jeugdproduct van de club maakte op 19-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal. 

  Vorig seizoen mocht hij om ervaring op te doen op huurbasis naar Zulte Waregem. Hij werd er een waardevolle pion in het elftal van Francky Dury. Maar in de plannen van Ivan Leko past hij nog niet want de nu 22-jarige aanvallende middenvelder mag opnieuw naar Essevee voor een seizoen.