• home
 • video
 • pas verschenen

  Blijft Gilbert bij Quick-Step of niet? "Ziet het er goed uit? Ja"

  Philippe Gilbert: "Ik mag niks zeggen." Maar...

  Na zijn adieu bij BMC is Philippe Gilbert helemaal herboren bij Quick-Step Floors. Blijft hij bij Patrick Lefevere, die nog sponsorgeld zoekt? Aan tafel bij Maarten Vangramberen liet de winnaar van de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race het achterste van zijn tong niet zien, of toch?

  Omdat er nog onduidelijkheid is over de sponsors en budgetten voor volgend seizoen, weet Marcel Kittel nog niet of hij ook volgend seizoen bij het team van Lefevere fietst. Vangramberen vroeg op de man af of Gilbert al weet of hij blijft. 

  "Ongeveer", was het antwoord. "We moeten nog met elkaar spreken. Ik mag nog niets zeggen." "Maar het ziet er goed uit", vulde Vangramberen aan. "Ja", klonk het veelzeggend.

  Bekijk de passage aan tafel: