• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: "Getalenteerde" Romeo Beckham krijgt tennisles van Dimitrov

  Romeo Beckham beleefde "de beste dag van zijn leven" met Dimitrov.

  Romeo Beckham zal niet in de voetsporen treden van zijn vader op het voetbalveld, maar op het tenniscourt beschikt hij wel over de nodige dosis talent. "Privé-leraar" Grigor Dimitrov was alvast onder de indruk.

  Vorig jaar kreeg Romeo, de middelste zoon van David en Victoria Beckham, al tennisles van Andy Murray. Dit jaar speelde hij vlak voor de start van Wimbledon een partijtje met 's werelds nummer 11 Grigor Dimitrov.

  Op Beckhams Instagram-pagina is te zien hoe de 14-jarige Romeo zich niet liet verrassen op een dropshot van Dimitrov. De Bulgaarse toptennisser, die gisteren makkelijk de eerste horde op Wimbledon nam, prees het talent van Beckham junior: "Romeo is een heel getalenteerde jongen. Hij speelt nog niet zo heel lang tennis, maar hij heeft getoond dat hij veel potentieel heeft."

  Beoordeel het tennistalent van Romeo Beckham: