• home
 • video
 • pas verschenen

  Vantomme over Sagan: "Liever op Kemmelberg dan in volle sprint"

  Peter Sagan deelt een kwak uit (bis).

  Het incident met Peter Sagan in de vierde Tour-rit deed sommigen terugdenken aan Gent-Wevelgem, waar de Slovaak een kwak uitdeelde aan Maxime Vantomme. Die reageert nu met een kwinkslag.

  Het was dit voorjaar een opvallend beeld tijdens Gent-Wevelgem: op de Kemmelberg deelde Peter Sagan een stevige beuk uit aan Maxime Vantomme. "Crapuleus", noemde Karl Vannieuwkerke de actie van de wereldkampioen.

  Na de valpartij van Mark Cavendish gisteren moesten velen dan ook meteen terugdenken aan dat moment op de Kemmelberg. Maxime Vantomme reageerde op Twitter met een kwinkslag: "Liever op de Kemmelberg dan in volle sprint."

  De kwak van Sagan op de Kemmelberg:

  De valpartij van gisteren: