• home
 • video
 • pas verschenen

  Huddersfield breekt weer zijn transferrecord voor concurrent van Depoitre

  Steve Mounié krijgt een zetje van Thiago Silva.

  Huddersfield Town wil geen mal figuur slaan in de Premier League. Voor de derde keer in minder dan twee weken tast de Noord-Engelse club diep in zijn geldbuidel. Aanvaller Steve Mounié maakt voor 13 miljoen euro de overstap van Montpellier.

  Premier League-debutant Huddersfield Town spreekt de voorbije weken zijn geldreserves aan. Anderhalve week geleden werd Laurent Depoitre al voor een recordbedrag van vijf miljoen euro binnengehaald.

  Lang kon Depoitre niet bovenaan het lijstje van duurste Huddersfield-aankopen prijken, want enkele dagen geleden werd middenvelder Aaron Mooy voor negen miljoen euro overgenomen van Manchester City.

  Nu wordt ook hij verdrongen door Steve Mounié. Huddersfield schrijft voor de 22-jarige Beninse aanvaller naar verluidt 13 miljoen euro over op de bankrekening van Montpellier. De fysiek sterke spits scoorde afgelopen seizoen 14 goals en deelde 3 assists uit in de Ligue 1.