• home
 • video
 • pas verschenen

  Greipel trekt straffe verklaring in na zien van beelden: "Sorry, Sagan"

  Greipel bood op Twitter zijn excuses aan.

  Andre Greipel sprak na afloop van de vierde rit harde taal. "Die renner met zijn regenboogtrui denkt zich alles te kunnen permitteren", klonk het bij de Duitser. Na het zien van de beelden denkt hij er anders over. "De beslissing van de jury was te hard."

  André Greipel zette Peter Sagan op zijn plaats na zijn actie in de sprint. "Er is een renner met een regenboogtrui die denkt dat hij zich alles kan permitteren", zei hij onder andere. "Ik vind dat Sagan zijn trui weinig eer aan doet. Kijk naar de beelden, dan zal je het begrijpen."

  Greipel keek na alle commotie ook zelf naar de beelden en kreeg daardoor een heel ander idee over het incident. Hij bood op Twitter zijn excuses aan.

  "Soms zou ik zelf eerst naar de beelden moeten kijken voor ik iets zeg. Sorry, Sagan. Ik vind de beslissing van de jury veel te streng."

  De excuses van Greipel gingen heel snel viraal: