• home
 • video
 • pas verschenen

  Eupen-verdediger Ntuthuko Radebe komt om bij auto-ongeval in Zuid-Afrika

  Ntuthuko Radebe was 23 jaar.

  Voetbalclub Eupen is in rouw. Ntuthuko Radebe, die al vijf jaar voor de club speelde, is omgekomen bij een auto-ongeval in zijn thuisland. De verdediger was 23 jaar. "De Eupen-familie zal hem nooit vergeten."

  Radebe kwam in 2012 naar Eupen als een product van de Aspire Academy. Hij speelde vijf jaar bij de club en speelde 43 wedstrijden. Vorige maand liep zijn contract af en de verdediger wou zijn carrière in Zuid-Afrika voortzetten.

  Hij was al opnieuw in zijn thuisland, maar daar sloeg het noodlot toe. Hij raakte betrokken bij een auto-ongeval en overleefde het niet. Op de clubwebsite drukt Eupen zijn medeleven uit.

  "De club betuigt haar medeleven aan de moeder, de familie en de vrienden van Ntuthuko. Ook de hele Eupen-familie verliest een goede vriend. Zijn trouw, zijn toewijding, zijn humor en zijn vriendelijke aard zullen gemist worden. We zullen hem nooit vergeten."