• home
 • video
 • pas verschenen

  Aanvoerder Overmeire verlengt bij Lokeren tot 2021: "Unicum"

  Kilian Overmeire kwam in 2003 bij de A-kern terecht.

  De kans is groot dat Kilian Overmeire maar 1 club in zijn profcarrière zal kennen. De 31-jarige middenvelder, die als jeugdproduct in 2003 tot de A-kern van Lokeren doordrong, tekende drie jaar bij tot 2021, goed voor zijn 16e, 17e en 18e seizoen.

  Het contract van Overmeire liep volgend jaar in juni af. Lokeren anticipeerde met een nieuwe overeenkomst van drie jaar. "Dat zou wel eens kunnen betekenen dat onze kapitein zijn spelerscarrière bij Sporting Lokeren beëindigt. En dat hij dus ook zijn hele profcarrière op Daknam actief zal zijn geweest. Een unicum in deze voetbaltijden!", luidt het persbericht van de club.

  Overmeire won twee bekers met Lokeren, in 2012 en 2014: "Ik ben heel blij met deze verlenging. Sporting is een stabiele club, waar ik al heel wat mooie momenten beleefd heb. Mijn honger is alleszins nog niet gestild, hopelijk kunnen we samen met de fans bouwen aan de toekomst van deze mooie club."