• home
 • video
 • pas verschenen

  Thomas Degand twee jaar langer bij Wanty-Groupe Gobert

  Thomas Degand is klaar voor zijn knechtenrol in de Tour.

  Thomas Degand (31) heeft zijn contract bij Wanty-Groupe Gobert met twee jaar verlengd tot eind 2019. "Een enorme aanmoediging voor de start van de Tour", zegt hij.

  Wanty-Groupe Gobert weet wel hoe het zijn renners moet motiveren, nu de start van de Ronde van Frankrijk voor de deur staat. Thomas Degand, de oudste renner bij de Belgische wielerformatie, kreeg een nieuw contract tot eind 2019.

  "Dit nieuws komt op een heel goed moment om me te lanceren in mijn eerste Tour de France", reageert Degand. "Dit is een enorme aanmoediging. Als ik me goed voel, ben ik staat tot heel mooie dingen."

  Thomas Degand moet in de Tour kopman Guillaume Martin bijstaan.