• home
 • video
 • pas verschenen

  Froome verlengt nog voor Tourstart tot 2020 bij Team Sky

  Chris Froome strijdt in de Tour voor een vierde eindzege.

  Chris Froome blijft Team Sky trouw. Net voor de start van de Ronde van Frankrijk heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract tot 2020 bij het Britse WorldTour-team. "Een eenvoudige beslissing", zegt hij.

  Froome lag nog onder contract tot en met dit jaar, maar blijft nu tot 2020 bij Team Sky. "Het is altijd een succesvolle samenwerking geweest", verklaart hij. "De stabiliteit is een belangrijke factor voor het succes. Zo kan je je als renner volledig concentreren op het winnen van wedstrijden."

  "Onze overwinningen in de Tour vormen een groot deel van de teamhistorie. Ik kijk ernaar uit om nu onderdeel te zijn van de toekomst van Team Sky."

  Froome gaat in Frankrijk op zoek naar een vierde Tourzege. Hij won de Ronde van Frankrijk al in 2013, 2015 en 2016. In 2012 strandde hij op de tweede plek.

  Tweets: