• home
 • video
 • pas verschenen

  Zinedine Zidane laat zoon Enzo naar Alaves vertrekken

  Kan Enzo Zidane bij Alaves wel doorbreken?

  Enzo Zidane is de eerste zoon van vader Zinedine die Real Madrid verlaat. De 22-jarige Enzo kon niet doorbreken in de hoofdmacht en verhuist nu naar Alaves.

  Enzo Zidane maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor de A-ploeg in de bekermatch tegen Cultural Leonesa, zowaar met een doelpunt als kers op de taart. Maar daar bleef het bij voor de 22-jarige middenvelder.

  Omdat Enzo ook in de toekomst op weinig speelminuten van vader Zinedine zal moeten rekenen, kiest hij voor een andere weg. Bij Alaves, de verliezende bekerfinalist, tekende hij een contract voor 3 seizoenen.

  Zinedine Zidane heeft nog 3 andere zoons en die speler allemaal nog bij de jeugd van Real Madrid.