• home
 • video
 • pas verschenen

  AS Roma plukt Rick Karsdorp weg bij Feyenoord

  Rick Karsdorp poseert met het truitje van AS Roma.

  Rick Karsdorp heeft een mooie transfer overgehouden aan het kampioenenseizoen van Feyenoord. De rechtsachter wordt ploegmaat van Radja Nainggolan bij AS Roma.

  AS Roma betaalt aan Feyenoord 14 miljoen euro voor de 22-jarige rechtsachter. De transfersom kan in de toekomst nog oplopen tot 19 miljoen euro. Bij Roma krijgt Karsdorp het shirt met nummer 26.

  "Dit is voor mij een enorme stap vooruit", vertelt Karsdorp op de website van AS Roma. "Ik kijk er heel erg naar uit en ik wil hier graag mijn dromen laten uitkomen. Ik heb nog veel ruimte voor progressie en ik hoop me hier nog te verbeteren."

  Karsdorp komt in Rome met Kevin Strootman ook een landgenoot tegen. "De aanwezigheid van Kevin is voor mij heel belangrijk. Ik spreek geen Italiaans en ook mijn Engels is niet zo goed. Ik heb al met hem gesproken en hij heeft me gezegd dat hij me zoveel mogelijk zal helpen."