• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Café 't Zolderken is te klein om Belgisch kampioen Naesen te ontvangen

  Café 't Zolderken was zondag even het centrum van de Belgische wielerwereld.

  Oliver Naessen keerde gisterenavond na zijn Belgische titel vanuit Antwerpen in zeven haasten terug naar de heimat. In café 't Zolderken in Berlare werd hij uitgebreid gefêteerd.

  "Het gaat om 5 centimeter"

  Na de wedstrijd wordt Naesen samen met Sep Vanmarcke uitgenodigd in de Sporza-studio van presentator Maarten Vangramberen en analist Eddy Planckaert. Daar kijkt hij terug de koers en kijkt hij ook al eens vooruit naar de Tour de France, die komende zaterdag van start gaat.

  Naesen bij Renaat Schotte in Sportweekend:

  Sportweekend voelt Naesen live aan de tand over zijn emoties. In zijn supporterscafé 't Zolderken in Berlare zijn tientallen fans samengetroept. Naesen had door de drukte de tijd nog niet gevonden om zich te wassen. "Er komt meer bij kijken dan ik dacht. Het was van het ene tentje naar het andere, met een dopingcontrole erbij en alles erop en eraan. Daarna ben ik meteen met de auto naar hier gereden", zegt Naesen.

  Naesen bij zijn fans in café 't Zolderken in Berlare:

  De ruwe beelden van Naesen met zijn fans in café 't Zolderken vindt u hieronder. Naesen paradeert met gepaste trots in zijn prachtige driekleur en gouden medaille. Hij wordt bedolven onder de felicitaties, poseert voor selfies en drinkt een pintje. Ook zijn familieleden delen in de gelukwensen. Zijn supporters halen een grote fles champagne boven en drinken die samen uit.