• home
 • video
 • pas verschenen

  Soap rond Donnarumma is compleet: Instagram afgesloten na boodschap van hackers

  Donnarumma heeft nog een contract voor een seizoen in Milaan.

  De saga rond Milan-doelman Gianluigi Donnarumma heeft er een verhaallijn bij. Hackers hebben de sociale media van de doelman overgenomen, waarna een vreemd welles-nietesspelletje begon. Sportieve conclusie van het verhaal: de makelaar van Donnarumma zet de deur opnieuw op een kier voor Milan.

  Donnarumma staat in het middelpunt van de belangstelling sinds hij midden juni zijn club, AC Milan, liet weten zijn contract niet te willen verlengen. Sindsdien waren de doelman en zijn makelaar, Mino Raiola, kop van Jut in Milaan. 

  Gisterenavond bevestigde Donnarumma op Twitter zijn steun aan Raiola door te schrijven: "Donnarumma en Raiola, gisteren, vandaag en morgen", een boodschap die zijn vertrek bij Milan leek te bevestigen.

  Enkele uren later was er opeens een heel ander geluid te horen op Instagram. Daar verkondigde Donnarumma zijn liefde voor Milan en kondigde aan opnieuw te willen praten met de club. "Mijn tweets van vandaag hebben veel ophef veroorzaakt, daarvoor excuseer ik mij."

  "Ik wil mijn absolute liefde voor Milan en zijn fans herhalen. (...) Ik beloof dat na het EK U21 de club zal samenzitten met mijn familie en makelaar om over een contractvernieuwing te praten."

  "Hackers op mijn account"

  Die verrassende wending werd binnen de 30 minuten gevolgd door tweets van Raiola en Donnarumma zelf, die de soap compleet maakten.

  Donnarumma liet weten zijn Instagram-account af te sluiten omdat hij gehackt was. Raiola sprak van een overwinning van zijn pupil en hijzelf op hun haters.

  Toch was de kous daar nog niet helemaal mee af, want uiteindelijk volgde rond middernacht nog een tweet van Raiola, die de deur met Milan voor een contractverlenging toch weer op een kier zet.

  "Tweets tussen Gigi (Donnarumma) en mezelf zijn vriendschappelijk. Na het EK U21 zitten we samen met Milan. Het nationale team is nu belangrijk."